Entrevista amb Francesc Ibáñez (2on candidat per Girona)

«La unitat és fonamental, siguem autí²noms o assalariats, pensionistes o aturats, siguem catalans, andalusos o asturians»

34 anys, autí²nom, actualment cooperativista a una editorial. Viu a Terrassa des de fa 5 anys. Militant d’UCE a l’organització de Girona.

Com ha estat el procés de formació de la vostra candidatura a Girona?Francesc.- La mesura antidemocràtica de demanar avals ens ha posat en funció de recollir les signatures necessàries per validar la candidatura, i ens ha llevat temps per a la formació. Però estem contents. Fa un any no estàvem a Girona, i ara tenim un equip consolidat. «El sector dels autònoms està abocat a un doll de tancaments constant»Quin és el problema principal que creus que ens juguem en aquestes eleccions?Sens dubte el problema és que, amb les salvatges retallades que estem patint, ens divideixin. Cal fer un pas endavant per la unitat ara més que mai. Per això em presento.Com estan afectant les retallades al sector dels autònoms?El sector dels autònoms està abocat a un doll de tancaments constant per la política d’estrangulació per part de la Generalitat i l’Estat a força de més impostos, per la manca de finançament bancari, i la insalvable competència amb les grans empreses que reben ajudes públiques. Jo vaig treballar en la distribució d’oxigen terapèutic a domicili i et puc assegurar que va arribar un moment en què havies de dedicar tot el dia per cobrar un sou decent. La unitat de tots els que patim les retallades és fonamental, siguem autònoms o assalariats, pensionistes o aturats, siguem catalans, andalusos o asturians. Mas no es pot sortir amb la seva.

Deja una respuesta